terug
img

Oldtimers by Boxer Motors

|

Goed onderhoud is essentieel voor de waarde en het plezier die u aan uw PORSCHE beleeft. BOXER MOTORS onderhoudt goede contacten met officiële PORSCHE-dealers en onafhankelijke specialisten. U bent van harte welkom in onze werkplaats om, in overleg met u, uw PORSCHE in topconditie te houden en dit voor alle modellen (356 – 914 – 924 -944 – 928 – 911 – Cayman – Boxter – Cayenne – Panamera).

Revisie

Revisie van 911 – 356 motoren is geen eenvoudig proces. Door de jaren heen zijn bij BOXER MOTORS reeds vele motoren en versnellingsbakken geheel of gedeeltelijk gereviseerd en voorzien van nieuwe onderdelen. Kilometerstand is zelden de enige reden om tot revisie over te gaan. Hoewel alle motoren er uiterlijk hetzelfde kunnen uitzien is geen enkele revisie gelijk. Op basis van uw klachten wordt een eerste analyse en kostennota gemaakt. Na onderling overleg wordt beslist hoe verder te werk word gegaan. Na opdracht door de klant wordt het motorblok volledig gedemonteerd. Nu pas is de echte staat van de motor zichtbaar en kan een volledige kostennota gemaakt worden. Wij adviseren u wat wel en niet nodig is, wat preventief te vervangen.

Geen zekerheid vooraf, maar wel een eerlijke benadering van de feiten en kosten.

Onderhoud en herstelling

PORSCHE’s zijn bekend om hun fijne techniek. Daarom ook is het een plezier ermee te rijden. Om dit plezier te garanderen is een nauwgezet en specifiek onderhoud dan ook noodzakelijk. Niet zomaar iedereen, zonder onszelf alwetend te noemen, kan dit terdege uitvoeren. Wij weten waar te kijken om eventuele problemen, en daaruit voortvloeiende kosten, tijdig op te merken. Trouwens blijkt een probleem niet zelden op zichzelf te staan, maar het gevolg te zijn van een ander mankement. Voor een goede interpretatie is specifieke kennis, ervaring (meer als 30 jaar) en materiaal van doen.

Restauratie projecten

PORSCHE’s krijgen veel te verduren.  Soms zijn oudere exemplaren in een dermate slechte toestand verzeild geraakt dat een restauratie noodzakelijk is.  Teneinde het beste resultaat na te streven werken wij met betrouwbare vakmensen welke dezelfde kwaliteit nastreven welke wij voor ogen hebben.  Tijdens een restauratieproces wordt u in elke stap van het proces met vakmensen betrokken en wordt een eerlijke benadering van de feiten en de kosten vooropgesteld.  Tijdens gans het proces blijft de coördinatie en planning in onze handen en kan u met een gerust gemoed het afgewerkt resultaat vol spanning afwachten.